В края на четвърти епизод на Ергенът Весела Сиракова не получи

...
В края на четвърти епизод на Ергенът Весела Сиракова не получи
Коментари Харесай

Весела от Ергенът изплю камъчето. Нагласена ли е драмата

В края на четвърти епизод на " Ергенът "  Весела Сиракова не получи роза от Виктор и напусна сантименталното риалити.

„ Чувствам се извънредно. Много е кофти да си тръгнеш толкоз рано, когато не си посочил съвсем нищо от себе си. Аз по принцип съм доста шумна, а Виктор е по-сдържан. Говоря високо и непрекъснато се хиля като глупак, може би това го е издразнило “, по този начин гримьорката Весела разяснява в егира на bTV ранното си отпадане.

„ Имаше кавги, които съгласно мен започнаха прекомерно рано. Например, спора на басейна сред Дениз и Алекс. Не ми хареса силата на Александра, не си паснахме. В последната ми вечер също имахме спор с нея. С останалите съм другарка и поддържаме връзка. Впрочем, свадите са изцяло същински, няма нищо нагласено “, описа Весела пред Рая Пеева.

Тя добави, че записването й за „ Ергенът “ е станало инцидентно.

„ Отивам на маникюр един ден и се окайвам по какъв начин от доста време съм сама, желая да си имам другар и в това време върви рекламата на предаването. Маникюристката ме попита „ Този харесва ли ти? “ и по този начин стартира всичко “, разясни Весела.

При влизането в шоуто първата вечер тя се спъва на аления килим и съжалява, че това попречване не е излъчено.

„ Иска ми се Елвира да завоюва. С нея съм най-близка и непрекъснато си общувахме. Тя е доста почтена и чиста душа, само че е доста притеснителна “ – заключи 21-годишната Весела, която учи втора година маркетинг и желае някой ден да има личен бизнес, обвързван с модата. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР